Πετσιμέρη Κατερίνα

Η Κατερίνα Ν. Πετσιμέρη, Ιατρός Ειδική Βιοπαθολόγος- Μικροβιολόγος, γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα.

Σπούδασε  Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από το 1988 ως το 1994 και, αφού εκπαιδεύτηκε στην Ειδικότητα της Βιοπαθολογίας- Μικροβιολογίας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών (Νοσοκομείο  «Γεώργιος Γεννηματάς»), απέκτησε το 2001 τον τίτλο του ειδικού Βιοπαθολόγου- Μικροβιολόγου.

Από το 2001 έως το 2003 υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης και Υπεύθυνος Αιματολογικού τομέα των Εργαστηρίων ποιοτικού ελέγχου «ΜΙΚΡΟΑΝΑΛΥΣΗ».

Από το 2003 έως και σήμερα εργάζεται στον Ιδιωτικό Τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας στο προσωπικό της Ιατρείο (Ι. Πάγκα 22, Αμπελόκηποι).

Από το 2004 έως και σήμερα υπηρετεί ως Ιατρός του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Υποκατάστημα Αγίας Παρασκευής).

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και κατάρτισης έχει συμμετάσχει σε σημαντικά ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε διάφορα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.

Είναι μέλος της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρίας, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας και της Εταιρίας Ευρυτάνων Επιστημόνων. 

 

 

Πάνω